140/580 aneb Vyhodnocení 6. ročníku soutěže HOKUS FOKUS

Úterý odpoledne a večer 10. října se pro členy naší poroty nesly ve znamení těžkého rozhodování nad fotografiemi účastníků 6. ročníku fotosoutěže HOKUS FOKUS… Vybrat z více než  580 fotografií od téměř 140 účastníků ty nej… bylo opravdu náročné! Proto patří opět velké poděkování naší porotě ve složení Petra Menclová, Jana Soběslavová, Mája Knapová, Dan Polman, Jakub Muller a Kateřina Krejčová. Přes různé pohledy při hodnocení se jim nakonec podařilo dospět k rozhodnutí, a vy se tak můžete těšit na komentovanou prezentaci nejlépe hodnocených fotografií a vyhlášení výsledků soutěže, které proběhnou v sobotu 21.10. v kině v Nové Pace!

Zájemci o fotografování, přijďte se podívat a třeba se i zapojit do diskuse  – nejde tu totiž tolik o vítězství,  jako o společné setkání fotografických nadšenců a předávání zkušeností : )   

Připravena pro vás bude také výstava nejlépe hodnocených snímků, která bude přístupná od 12.00 v předsálí novopackého kina.

Od 13.00 pak v novopackém kině proběhne komentovaná prezentace nejlépe hodnocených fotografií a slavnostní vyhlášení nejlepších snímků ve dvou věkových a čtyřech tématických kategoriích !

Přijďte se podívat, poslechnout si komentáře k vybraným fotkám a fotografování vůbec! Rádi vás uvidíme : )

Za finanční podporu děkujeme Královéhradeckému kraji a firmě FOTO Škoda; za poskytnuté prostory pro vyhodnocení a hlavní cenu do soutěže Obecnímu úřadu ve Staré Pace.

Za tisk fotografií děkujeme Leošovi Erbenovi a za organizační support a hodiny u třídění přihlášených fotek DÍKY Jardovi Kadavému!

Sdílejte tento příspěvek