Výtvarně – divadelně – hudební dílna

Dílna Divadla DNO. Ve 3D! Se 4D!
Dějů plná divadelně výtvarně hudební dílna. Drama pod víčkem Ramy, Dojáky v lahvi mléka, Dada na ruské zmrzlině! Draci, Drákulové, Dinosauři, Detektivové, Dalmatini, Diskobolové a Další! Pro divůchtivé děti. Pro Dařbujány i Drobné Dívky. Vše samozřejmě v 3D prostoru! To jest Dostatečně Daleko od Domova! Dost Dobré písně v Ddur! To De,ne? Do dílny Vás zvou členové Divadla Dno (neboli 4Dňáci): Dirka Dělínek, Damil Dělohlávek, Dirka Dělohlávková a Datěj Dospíšil.
PS: Dobrodružství denně. Divy dodatečně.

Dílna bude vycházet stejně jako loni ze „site specific art“. To znamená, že jako detektivové nejdříve vypátráme tajuplná a prazvláštní místa (to jsou ony „sites specific“), na kterých ukrývají se příběhy. Ty pak pomocí magie, ke které patří loutky, světla, tanec, barvy, zpěv, křik, šepot či třeba mech na hlavě, společně vyvoláme a oživíme. (to je ono „art“) A protože se kouzlení daří ponejvíce ve tmě, zakončíme naši dílnu o poslední táborové noci zahráním našich objevených příběhů rodičům a kamarádům. Už jste někdy viděli tančit pařez? Těšte se!

Doporučený věk: od 10 let.
Odborní vedoucí: Jiří Jelínek, divadelník; Kamil Bělohlávek, scénograf; Mirka Bělohlávková, loutkoherečka; Matěj Pospíšil, univerzál.

Sdílejte tento příspěvek